Termeni si conditii

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor, marcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Grupului Cris-Tim sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept. Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau website-uri. Marcile, logo-urile, caracterele si alte marci de serviciu (denumite, colectiv, "Marci") ce apar pe acest website apartin Grupului Cris-Tim. Este interzisa folosirea/folosirea defectuoasa a Marcilor ce apar pe acest website, sau in orice alt context pe acest website, cu exceptia celor prevazute in acest document. Grupul Cris-Tim isi va exercita in mod activ drepturile de proprietate intelectuala in toate aspectele protejate de lege.

Garantii si termeni

Acest website va este oferit "asa cum este" si "asa cum este pus la dispozitie". Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau inceta, fara notificare prealabila, in orice moment, accesul dumneavoastra la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia. Termenii "Cris-Tim", "Grupul Cris-Tim", "noi", "a/al/ai/ale noastra/nostru/nostri/noastre" si brandurile/marcile care apar pe acest site se refera la Grupul Cris-Tim si la oricare dintre companiile afiliate acestuia, dupa cum o cere contextul. "Voi/Dumneavoastra" se refera la orice persoana care acceseaza si/sau foloseste acest website.

Acuratetea si actualitatea informatiei

Desi depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website.

Transmitere

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similare vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate. Tot ceea ce transmiteti sau expediati devine proprietatea Grupului Cris-Tim si poate fi folosit in orice scop, incluzand, dar fara a se limita la reproducere, dezvaluire, transmitere, publicare, difuzare sau expediere prin posta.
In plus, Grupul Cris-Tim este liber sa utilizeze in orice scop (incluzand, dar fara a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea si marketingul produselor) orice idee, lucrare de arta, inventie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui website. Nici o astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru tertii care au transmis informatia. Prin transmiterea acestor informatii garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului/continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de catre Grupul Cris-Tim nu incalca drepturile nici unei terte parti si nici o alta lege in vigoare. Grupul Cris-Tim nu are nici o obligatie de a folosi informatia primita.

Responsabilitate legala

Grupul Cris-Tim si /sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website, sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, in masura permisa de legislatia aplicabila, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu in urma oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra.

Grupul Cris-Tim si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificari, actualizari sau a altor comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor, fara aviz prealabil.

Mai mult, Grupul Cris-Tim nu va avea nici o responsabilitate legala sau de alta natura pentru nici o pierdere suferita din cauza virusurilor ce va pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ati folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest website. Daca decideti sa descarcati vreun material de pe acest website, o faceti pe propriul dumneavoastra risc. In limita maxima prevazuta de legislatia aplicabila, renuntati in mod expres la orice pretentie fata de Grupul Cris-Tim sau fata de reprezentantii sai, directorii, angajatii, furnizorii sau programatorii sai, pretentii ce ar putea rezulta in urma folosirii sau accesarii de catre dumneavoastra a acestui website.

Activitati interzise

Este interzisa intreprinderea oricarui act pe care Grupul Cris-Tim, la libera sa alegere, il poate considera inadecvat si/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de catre orice lege aplicabila acestui website, incluzand dar fara a se limita la:

  • Orice act ce ar constitui o incalcare atat a confidentialitatii (incluzand incarcarea de informatii private fara a avea acordul persoanei in cauza) cat si a oricarui alt drept legal al persoanei;
  • Folosirea acestui website pentru a defaima sau calomnia Grupul Cris-Tim, angajatii sai sau alti indivizi, sau comportarea intr-un fel care ar putea afecta buna reputatie a Grupului Cris-Tim;
  • Incarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea daune proprietatilor Grupului Cris-Tim sau proprietatilor altor persoane;
  • Afisarea pe sau transmiterea catre acest website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la, materiale care in opinia noastra ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite, fiind in detrimentul sau incalcand sistemele sau retelele de securitate ale Grupului Cris-Tim sau ale tertilor.

Jurisdictie

Produsele Grupului Cris-Tim, materialele, ofertele și informațiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clientii si utilizatorii din Romania. Grupul Cris-Tim nu garanteaza că produsele și conținutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile in alte locatii decat Romania. Vă rugăm să contactați distribuitorul nostru local pentru a obține mai multe informații despre disponibilitatea produselor în țara dumneavoastră. Produsele care apar pe acest site sunt doar reprezentări vizuale și, ca atare, acestea nu constituie adevărata lor dimensiune, ambalaj, culoare etc. Dumneavoastra si Grupul Cris-Tim sunteti de acord ca orice controverse sau pretentii provenind din sau in legatura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi inaintate exclusiv instantelor din Bucuresti, Romania.

Politica de confidentialitate

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre acest website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal de pe acest website.